Herkkusuiden iloksi, kotimaisuuden puolesta

Hyvää Suomesta  Sirkkalehti logo

Palvelut yrityksille

Yrityslahjat, tuotteet omalla etiketillä, valmistuspalvelut elintarviketeollisuudelle, tukkupakkaukset HoReCa- ja suurtalouskeittiöihin

Yrityslahjat

Tuotteet omalla etiketillä

Valmistus­palvelut

Elämys­palvelut

HoReCa

Yritysasiakkaat

Palveluihimme kuuluu hillo- ja juomatuotteiden valmistus sekä pakkaus kuluttajapakkauksiin toiveidenne mukaan. Lisäksi tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet elintarviketeollisuuden raaka-aineiden valmistukselle. Maistuvat tuotteemme on mahdollista saada HoReCa- ja suurkeittiöiden käyttöön sopivissa pakkauksissa, samoilla resepteillä valmistettuina kuin kuluttajatuotteetkin.

1

Ideointi ja tuotekehitys

Käymme kanssanne läpi toiveenne tehtävästä tuotteesta tai palvelusta. Autamme tarvittaessa myös tuotekehityksessä ja reseptiikassa.

2

Maukkaat, laadukkaat ja kotimaiset tuotteet

Perusraaka-aineemme ovat 100 % suomalaisia, jotka hankitaan suoraan viljelijöiltä ja metsämarjojen toimittajilta. Raaka-aineiden säilytyksessä ja kaikissa valmistusprosessin vaiheissa pidämme huolen siitä, että tuotteissa säilyy herkullinen aito maku.

3

Räätälöity toteutus

Toteutamme tuotteen valmistuksen ja / tai pakkauksen toiveidenne mukaisesti joko omalla etiketillänne tai voimme yhdessä suunnitella etiketin. Tarjoamme erilaisia pakkausvaihtoehtoja ja -kokoja. Halutessanne tuotteen omista raaka-aineistanne, hoidamme tuotantoprosessin puolestanne!

4

Joustavat ja nopeat toimitukset

Meillä on erinomainen toimitusvarmuus ja toimimme ripeästi. Hoidamme myös kuljetuksen toimipisteellenne.

Suunnitellaan yhdessä teille sopiva palvelukokonaisuus!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Marjajaloste Meritalo Oy:n tietosuojaselosteesta »

  Tuotteet omalla etiketillä

  Tuotteet omalla etiketillä

  Kotimainen laadukas lähiruokatuote omalla etiketillänne on oiva valinta omaksi nimikkotuotteeksi, mainostuotteeksi, liikelahjaksi tai ilahduttamaan henkilökuntaanne.

  Valmistamme laadukkaat tuotteet Private Label -merkeille tarpeidenne mukaan omasta tuotevalikoimastamme tai voimme suunnitella yhdessä juuri teille sopivan tuotteen:

  • kotimaiset hillot, hyytelöt ja mehut
  • glögit, valmiiksi juotavat ja laimennettavat
  • mehuraaka-aineita pienpanimoille ja juomateollisuuteen
  • hiilihapotettujen juomien valmistuspalvelut, esimerkiksi limonadit tai lonkerot
  • räätälöidyt tuotteet toiveidenne mukaan

  Pakkausvaihtoehtoja on monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin.

  Yrityslahjat

  Meiltä kotimaiset herkkutuotteet liikelahjoiksi yrityksille.

  Tuotevalikoimastamme on helppo valita komponentteja laadukkaaseen herkkukoriin. Unelmien herkkulahjaan voi sisältyä mm. Meritalon hilloa, hyytelöä, mehua sekä Lepolan limonadia tai suomalaista omenasiideriä. Pyydä meiltä tarjous herkkukoriisi!

  Haluatko palkita henkilökuntaasi tai kiittää yhteistyökumppaneita ja asiakkaita onnistuneesta yhteistyöstä? Meiltä onnistuu myös tuotteistamme koottujen liikelahjojen valmiiksi paketointi.

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta Private Label -tuotteista tai yrityslahjoista! Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

  Yrityslahjat
  Valmistuspalvelut

  Valmistuspalvelut

  Meillä on pitkän linjan kokemus marjojen hankinnasta ja jalostuksesta. Tarjoamme erilaisia valmistuspalveluita suurempiin ja pienempiin tarpeisiin.

  Valmistuspalveluihimme kuuluvat muun muassa seuraavat:

  • Omenamehun puristus suuremmille erille ja mahdollinen jatkojalostus pastöroiduksi mehuksi tai siideriksi
  • Marja- ja hedelmämehujen puristus
  • Mehun pastörointi ja pakkaus pulloon tai hanapusseihin
  • Hillon valmistus ja pakkaus
  • Hiilihapotettujen juomien valmistuspalvelut

  Elämyspalvelut

  Meritalon ja Lepolan tuotteisiin ja tuotantoon pääset tutustumaan paikan päälle ympäri vuoden sopimuksen mukaan. Tässä muutama esimerkki tarjoamistamme elämyksistä:

  • Lepolan Siideri- tai Hunajaviinitasting
  • Lepolan tasting ja tuotantokierros
  • Meritalon hillo- ja mehuvalmistukseen tutustuminen
  • Räätälöidään yhdessä tarpeisiinne sopiva elämys!

  Sijaitsemme alle 10 minuutin matkan päässä Mathildedalista ja Teijon kansallispuistosta. Salosta 30 kilometriä, Turusta 76 kilometriä ja Helsingistä 145 kilometriä.

  Tilapuodista löydät herkulliset tuotteemme kotiin viemisiksi.


  Elämyspalvelut
  Yrityksille

  HoReCa

  Maistuvat tuotteemme on mahdollista saada HoReCa- ja suurkeittiöiden käyttöön sopivissa pakkauksissa, samoilla resepteillä valmistettuina kuin kuluttajatuotteetkin.

  Esimerkiksi hilloja 3-10 kilon pakkauksissa ja mehuja 3 litran pakkauksissa.

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Rönnvikin Viinitila

  “Rönnvikin viinitila on Laitikkalan kylässä sijaitseva suomalainen viinitila. Vuonna 2021 lanseerasimme Rönnvikin omat limonadit. Pullotus tehtiin Meritalon toimesta. Meritalon ja Lepolan kanssa yhteistyö on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Pullotuspalvelun avulla olemme voineet tarjota omalla brändillämme myös alkoholittomia juomia vieraillemme. Rönnvikin limonadit ovat kotimaisesta täysmehusta valmistettuja kuplivia ja raikkaita juomia. Limonadissa ei käytetä tiivistettä.”

  Eila Rönni
  Rönnvikin Viinitila

  Masis Brewery

  ”Masis Brewery on espoolainen pienpanimo, jonka monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa inkiväärillä maustettu olut Zinzö Zein. Meritalon kanssa tuli puhetta inkiväärin mehustamisesta. Inkiväärin lisäys mehuna olueen oli myös todella vaivatonta, ja panimon henkilöiltä säästyi paljon aikaa ja vaivaa, kun inkivääriä ei tarvinnut käsin pilkkoa.”

  Laura Kanninen
  Masis Brewery Oy

  Söderlångvikin Kartano

  “Olemme tehneet Meritalon kanssa yhteistyötä noin 20 vuotta. Yhteistyömme alkoi omenakaupoilla, kun Meritalo alkoi valmistaa omenahilloa. Yhteistyön edetessä Meritalo alkoi puristaa meidän omista omenoista tuorepuristettua omenamehua ja pakata sitä meillä myytäväksi. Olemme laajentaneet omenatuotteiden tuoteperhettä myös Omenamehuun 375ml pullossa sekä Omenahilloon 400g purkissa, meidän omalla merkillä. Meritalon kanssa yhteistyö on toiminut hyvin ja molemminpuolinen luottamus on meille tärkeää toiminnassamme.”

  Karin Arfman
  Söderlångvik Gård

  Toimitus

  Erinomainen toimitusvarmuus

  Meritalo

  Tilamyymälä & toimitusosoite
  Kemiöntie 1008, 25610 Ylönkylä

  Postiosoite
  Makarlantie 45, 25610 Ylönkylä

  Vastuullisuus
  Oiva-raportit

  Hyvää Suomesta    Sirkkalehti logo

  Copyright © 2024 Marjajaloste Meritalo Oy