Herkkusuiden iloksi, kotimaisuuden puolesta

Hyvää Suomesta  Sirkkalehti logo

 

 

Villitarhuri tuo kotimaisen luonnon raaka-aineet osaksi ihmisten arkea ja juhlaa. 

 
 

Villitarhuri -tuoteperhe laajentaa Meritalon valikoimaa nostamalla kotimaisten marjojen rinnalle muitakin luonnon tarjoamia raaka-aineita. Hyödynnettävistä luonnonkasveista eli villiyrteistä löytyy paljon uniikkeja makuja ja terveellisiä ainesosia. Villitarhuri-tuotteissa nämä villit raaka-aineet sekä perinteiset viljellyt satokasvit yhdistyvät herkullisella tavalla!

 

 

 

 Jotain villiä, jotain viljeltyä!

 

Idea Villitarhurista syntyi kun elintarvikekemian ammattilainen ja innokkas puutarhaharrastaja Anni Heijari kiinnostui syvemmin luonnonvaraisista kasveista luonnontuotejalostajan opinnoissa. Näiden kolmen maailman yhdistäminen on mahdollista Meritalon ammattitaitoisen tiimin pitkän linjan osaamisella luonnontuotteiden ja elintarvikkeiden jalostamisesta.

 

“Haluamme herättää nykyihmisten arvostuksen vanhoihin villliyrtteihin ja tarjota uusia mahdollisuuksia niiden hyödyntämiseen. Luonnonkasvien viljelykin on mahdollista tehdä resursseja säästävästi. Luonnonkasvit ovat sopeutuneet kasvuoloihimme, joten ne ovat vähempään tyytyväisiä.”

-Anni Heijari

 

Tutustu Villitarhuri-tuotteisiin ja anna luonnonkasvien maistua arjessasi!

 

Toimitus

Erinomainen toimitusvarmuus

Meritalo

Tilamyymälä & toimitusosoite
Kemiöntie 1008, 25610 Ylönkylä

Postiosoite
Makarlantie 45, 25610 Ylönkylä

Vastuullisuus
Oiva-raportit

Hyvää Suomesta    Sirkkalehti logo

Copyright © 2024 Marjajaloste Meritalo Oy