Herkkusuiden iloksi, kotimaisuuden puolesta

Hyvää Suomesta  Sirkkalehti logo

Meistä

Herkkusuiden iloksi, kotimaisuuden puolesta

Meritalon perheyritys valmistaa maukkaita ja laadukkaita hilloja sekä mehuja suomalaisista raaka-aineista Ylönkylässä, Salossa. Marjat sekä hedelmät tulevat suomalaisilta viljelijöiltä ja suomalaisista metsistä.

Herkuttelemalla meidän 100 % kotimaisilla tuotteilla tuet suomalaisia pienyrityksiä ja viljelijöitä, nyt ja tulevaisuudessa.

Marjajaloste Meritalo

Tarinamme

Herkkusuiden iloksi, kotimaisuuden puolesta

Susanna ja Olavi Lindstedt perustivat Meritalon vuonna 1995. Mansikan viljelystä lähti idea mansikkahillon valmistukseen. Yritys toi Susannan ja Olavin Helsingistä maalaismaisemiin Varsinais-Suomeen. Sinne kunnostettiin toimitilat, joiden suojissa syntyy muun muassa lakoista, puolukoista, omenoista ja mansikoista aina yhtä maukkaita Meritalo-tuotteita. Tilan nimen mukaan nimetyn perheyrityksen päätuotteita ovat hillot, joiden lisäksi Meritalo-tuoteperheeseen kuuluvat niin mehut, hyytelöt ja marjarouheet. Kaikki tuotteemme valmistetaan omissa tiloissamme Ylönkylässä.

Aito maku suomalaisesta luonnosta ja korkea laatu – siinä tunnusmerkit arvostetuille Meritalo-tuotteille. Ne syntyvät yhdistämällä korkea ammattitaito ensiluokkaisiin raaka-aineisiin. Tuotteilla herkutellessa huomaakin, että ne on valmistettu huolella. Muita Meritalon toimintaa ohjaavia arvoja ovat muun muassa puhtaus ja kotimaisuus.

Mitä asiakkaamme sanovat

Rönnvikin Viinitila

“Rönnvikin viinitila on Laitikkalan kylässä sijaitseva suomalainen viinitila. Vuonna 2021 lanseerasimme Rönnvikin omat limonadit. Pullotus tehtiin Meritalon toimesta. Meritalon ja Lepolan kanssa yhteistyö on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Pullotuspalvelun avulla olemme voineet tarjota omalla brändillämme myös alkoholittomia juomia vieraillemme. Rönnvikin limonadit ovat kotimaisesta täysmehusta valmistettuja kuplivia ja raikkaita juomia. Limonadissa ei käytetä tiivistettä.”

Eila Rönni
Rönnvikin Viinitila

Masis Brewery

”Masis Brewery on espoolainen pienpanimo, jonka monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa inkiväärillä maustettu olut Zinzö Zein. Meritalon kanssa tuli puhetta inkiväärin mehustamisesta. Inkiväärin lisäys mehuna olueen oli myös todella vaivatonta, ja panimon henkilöiltä säästyi paljon aikaa ja vaivaa, kun inkivääriä ei tarvinnut käsin pilkkoa.”

Laura Kanninen
Masis Brewery Oy

Söderlångvikin Kartano

“Olemme tehneet Meritalon kanssa yhteistyötä noin 20 vuotta. Yhteistyömme alkoi omenakaupoilla, kun Meritalo alkoi valmistaa omenahilloa. Yhteistyön edetessä Meritalo alkoi puristaa meidän omista omenoista tuorepuristettua omenamehua ja pakata sitä meillä myytäväksi. Olemme laajentaneet omenatuotteiden tuoteperhettä myös Omenamehuun 375ml pullossa sekä Omenahilloon 400g purkissa, meidän omalla merkillä. Meritalon kanssa yhteistyö on toiminut hyvin ja molemminpuolinen luottamus on meille tärkeää toiminnassamme.”

Karin Arfman
Söderlångvik Gård

Toimitus

Erinomainen toimitusvarmuus

Meritalo

Tilamyymälä & toimitusosoite
Kemiöntie 1008, 25610 Ylönkylä

Postiosoite
Makarlantie 45, 25610 Ylönkylä

Vastuullisuus
Oiva-raportit

Hyvää Suomesta    Sirkkalehti logo

Copyright © 2024 Marjajaloste Meritalo Oy